Rendelés és szállítás

A megrendelések leadása a novumkonyv.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.novumkonyv.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére.
A megrendelés leadása három szinten történhet:

VÁSÁRLÓ

A vásárlók a webshopban bejelentkezés nélkül a feltüntetett árakon tudnak vásárolni. Amennyiben a regisztráció során a “Hogyan kíván regisztrálni​?​” mezőben a vásárló kategóriát választja, ​a következő vásárlásánál nem ​szükséges​ újra megadni ​az ​adatait, hanem elég bejelentkeznie a vásárláshoz. ​Érdemes ​azonban ​klubtagként regisztrálni, ​mivel több előnnyel jár​, és nincsen költsége. A weboldalon feltüntetett árak a kiadványok végső fogyasztói árát tartalmazzák, beleértve az ÁFA összegét is.

 KLUBTAG

A Novum Könyvklub minden klubtagként regisztrált felhasználója a tagsági státus visszaigazolása után klubtaggá válik. Bárki lehet klubtag, aki regisztrál oldalunkon, és elfogadja a hírlevélre való feliratkozást. Minden klubtagunk számára rendszeresen hírlevelet küldünk, amelyben tájékozódhatnak legújabb termékeinkről, akció​inkról, továbbá időszakonként a vásárlói árhoz képest még kedvezményesebb árakat és ingyenesen letölthető anyagokat biztosítunk. A kedvezményes árakat bejelentkezés után láthatják az adott, akciós terméknél feltüntetve.

A termék(ek) kosárba tételét követően fizetési mód választandó. A „megrendelés véglegesítése” gomb megnyomásával a vevő ajánlatot tesz, mellyel fizetési kötelezettsége keletkezik, s melyre a megrendeléstől számított 48 órán belül automatikusan visszaigazolást küldünk. A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a választott fizetési módot, a rendelés értékét, a szállítási feltételeket, termékmegnevezést és darabszámot, valamint a vevő adatait. Amennyiben a visszaigazolás – mely tartalmazza a megrendelés feltételeit – nem érkezik meg, a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására a módosult adatok felülírásával és rögzítésével. A szerződés nyelve magyar.
A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma iktatásra, archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. Az iktatási szám minden esetben a megrendelés azonosítószáma. Az árak forintban értendők, az Áfát tartalmazzák.

A megrendelt termékeket az MPL Futárszolgálat szállítja házhoz a megrendelés befizetésétől számított 3-5 munkanapon belül.

A kiszállítás munkaidőben történik, amelyről Vevő értesítést kap. Egy sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli a csomag átadását. A Vevő hibájából meghiúsult kézbesítés esetén az újraküldés költségei Vevőt terhelik.

A házhozszállítás díja a megrendelés végösszegétől függ. 12.000 Ft alatti megrendelés esetén a kiszállítás költsége 1.490 Ft, 12.000 Ft feletti megrendelésnél a kiszállítás ingyenes. A szállítási költség mindig a ténylegesen kiszállításra kerülő termékek után, a kedvezménnyel csökkentett megrendelési érték alapján kerül megállapításra.

A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Vevő a megrendeléskor bankkártyájával is kifizetheti. A kiválasztott könyvek megrendelése után Vevő az OTP Bank weblapjára kerül, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “bankártyás fizetés” feliratra kattintsanak, majd az OTP Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.

Vevő előre történő átutalással is rendezheti a megrendelt termékek és szállítás díját. Az utaláshoz szükséges banki adatok:

Kedvezményezett: Novum Könyvklub Kft.
Bank: OTP Bank Nyrt.
Számlaszám: 11744003-29912728-00000000