Főoldal >> Katalógus  >> Katalógus Ma 2018. július. 16. hétfő, Valter napja van.
Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóHírlevél

Add a Facebook-hoz www.pottomtrendi.hu

 

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
AKCIÓK,HÍREK    GYEREKSAROK    ÖTLETTÁR    GALÉRIA    FÓRUM   SZABÁLYZAT    KOSÁR ÜRÍTÉS
Tovább
0 cikk.
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Óriási Rejtvénycirkusz 1.

A 128 oldalas foglalkoztató a gyermekek szórakoztatásáért jött létre. Megtalálható benne minden, ami a gyermek figyelmét, összpontosítását, kreativitását és játékkedvét növeli. A kitéphető és szabadon fénymásolható lapok megkönnyítik a kicsik munkáját, így egy-egy feladathoz többször is visszatérhetnek. Tartalmas időtöltést, és fergeteges szórakozást kívánunk!


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 1750 Ft
Bolti ár: 2100 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Óvodai emlékkönyvem

A játékos kis kötet segít a legemlékezetesebb óvodai élmények megőrzésében. A gyerekek a játékos fejlesztő feladatok megoldása mellett megörökíthetik csoporttársaikat, dalokat tanulhatnak és meghívhatják rokonaikat az óvodai ballagásukra is.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 350 Ft
Bolti ár: 490 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Paleolit sütemények

Hódoljon lelkiismeret-furdalás nélkül a finom sütemények által nyújtott élvezetnek! A paleolit étrendhez igazodó recepteket bárki egyszerűen elkészítheti, az édességekhez sem cukorra, sem lisztre, sem vajra nincsen szükség. A könnyű és egészséges nyalánkságokat diétázók és cukorbetegek is bátran fogyaszthatják!


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 290 Ft
Bolti ár: 450 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – A magyar építészet története

A gazdagon illusztrált, igényes kivitelű kötet átfogóan, korszakokra bontva mutatja be azt az épített környezetet, amelyet a Kárpát-medencében élő magyarság évszázadokon át létrehozott. Az egyes fejezetek felépítése az általános jellemzéstől halad a konkrét építészeti elemek ismertetése felé, hogy hű képet kapjunk arról szellemiségről és építészeti gondolkodásmódról, amely ezeket az alkotásokat létrehozta. A történelmi, társadalmi változások figyelembevételével kialakított korszakhatárokon belül a leírás a stílusváltásoknak megfelelő fejezetekre bomlik, a jellemző épületek részletes bemutatásával. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyar nyelv és irodalom

A gazdagon illusztrált enciklopédia egyetlen kötetben mutatja be a nyelviséget, a magyar nyelv eredetére és rendszerére vonatkozó információkat, a nyelvhasználat alapjait, a nyelvtől az irodalomig elvezető utat, másrészt igyekszik egybefoglalni a legjelentősebb magyar költőket és írókat. Az irodalmi és nyelvészeti ismeretek integrált közreadása az irodalomtudomány legaktuálisabb felfogását tükrözi, mely szerint a műalkotás nyelvi karakterű, mindenekelőtt nyelviségében ragadható meg. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország növényvilága, Magyarország állatvilága, A magyar építészet története, Magyarország sportja, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyarország állatvilága

A neves szakemberek közreműködésével összeállított enciklopédia a hazai állatvilágot mutatja be, különös tekintettel a védett, az érdekes, a Magyarországon felfedezett és először dokumentált fajokra. A vadon élő állatok mellett a különféle háziállatokat is elénk tárja a kötet, hogy áttekintést nyerhessünk a hazai fauna helyzetéről és a veszélyeztetett fajok érdekében tett védelmi intézkedésekről. A teljesség igényével összeállított, gazdagon illusztrált kiadvány nem csak az általános, középiskolai és egyetemi tanulmányaikat folytató diákok számára nélkülözhetetlen segédkönyv, hanem a téma iránt érdeklődő laikusoknak is érdekes és hasznos olvasmány. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország növényvilága, A magyar építészet története, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország spo ...Bővebben >>>

Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyarország földje

A földtudományi enciklopédia szemléletes ábrák, színes képek és szakszerű leírások segítségével mutatja be hazánk és az egész Kárpát-medence területének földrajzát. A kötet 11 fejezetében helyet kap a magyar földtudomány és térképészet fejlődéstörténete, a Kárpát-medence földtörténete, ásványai, kőzetei, bányakincsei, ősmaradványai, illetve az éghajlat, a vizek, a talaj és az élővilág jellemzői. Az olvasó megismerheti Magyarország és a szomszédos területek tájait éppúgy, mint a legkorszerűbb földtudományi módszereket. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyar építészet története, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, A magyarság kézikönyve.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyarország növényvilága

A színes képekkel, ábrákkal illusztrált enciklopédia a hazai növényvilág kerek, egymásra épülő ismereteket közlő, sokoldalú, mégis egységes összefoglalása. Megismerteti velünk a magyar flóra és növényzet eredetét és kialakulásának történetét. Minden fejezetből érzékelhetjük hazánk növényvilágának gazdagságát és szépségét. Emellett felhívja figyelmünket a hazai természeti értékekre, védett és védendő növényeinkre is. Az első olyan botanikai kiadvány, amely a történeti múltat és korunk aktuális természeti problémáit egyaránt tárgyalja. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország állatvilága, A magyar építészet története, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia - A magyarság kézikönyve

Az igényes kivitelű enciklopédia a magyar föld történetén, a magyarok történelmén, a magyar kultúra és gondolkodás legfontosabb és legkiemelkedőbb teljesítményein keresztül mutatja be, mi történt velünk az elmúlt ezer esztendőben. A tíz, tematikusan csoportosított tárgykör a legmodernebb forrásmunkák felhasználásával, naprakészen, oldalpárokra bontva ismerteti az egyes témákat. A Kárpát-medence földtörténeti múltja, növény- és állatvilága éppúgy megismerhető e kötet anyagából, mint a magyar nép teljes története vagy a hazai tudományosság, hitélet és művészet jellemzői. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyar építészet története, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia - A magyarság története

A kötet a magyar nép egész történetét igyekszik bemutatni, az egyes korszakokat a maguk teljességében felidézve. A fontos politikai események, a gazdaságot mozgató erők, meghatározó személyek és csoportok mellett megismerhetjük a kulturális és szellemi élet alakulását, fejlődését, sőt az emberek hétköznapjait, a különböző társadalmi rétegek mindennapi életét is. Kiemelt hangsúlyt kapnak a nemzetközi politikai események, különösen az utolsó évtizedek tekintetében, hiszen ezek hatásairól még ma is keveset tudunk. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyar építészet története, A magyarság kézikönyve, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia - Magyar ipar-és technikatörténet

A gazdagon illusztrált, igényes kivitelű kötet átfogóan, korszakokra bontva mutatja be a hazai ipar és technika fejlődésének történetét a honfoglalástól egészen napjainkig. Az olvasó számára egyértelműen kitűnik, hogy a fejlődés folyamata nem volt egyenletes: Magyarország ipara és technikai színvonala olykor elmaradt az európai élvonaltól, ugyanakkor számos alkalommal ránk figyelt a világ. Az enciklopédia szerzői, elismert szaktekintélyek, arra törekedtek, hogy tudományos igényű, ugyanakkor érdekes és olvasmányos áttekintést adjanak gyönyörű képekkel illusztrálva. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, A magyar építészet története, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia - Magyarország sportja

Az igényes kivitelű, színes képekkel illusztrált kötet a kezdetekig visszanyúlva mutatja be a magyar sport történetét egészen napjainkig. Az olimpiai és nem olimpiai sportágak éppúgy szerepelnek benne, mint az épek és fogyatékkal élők sporteseményei vagy a legemlékezetesebb győzelmek és a legnagyobb vereségek. Az enciklopédia eligazít az évekkel, évtizedekkel korábbi és mai sport világában egyaránt, megismertet az egyes sportágak szabályaival, érdekességeivel, betekintést nyújt a szövetségesek munkájába és a legjobbak életébe is. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország növényvilága, Magyarország állatvilága, A magyar építészet története, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Papírlámpások

A papírlámpás színes kartonból, átlátszó papírból, színes hullámpapírból is könnyen elkészíthető modell. A könyvben található 9 modell mindegyikét el tudják készíteni a 4 évesnél idősebb gyermekek felnőtt segédletével. A függelékben található négy szabásminta minden egyes motívumot áttekinthetően, témák szerint csoportosítva ábrázol.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 300 Ft
Bolti ár: 480 Ft
Szilveszteri cikkek