Főoldal >> Katalógus  >> Katalógus >> Tudás, tudomány Ma 2018. augusztus. 19. vasárnap, Huba napja van.
Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóHírlevél

Add a Facebook-hoz www.pottomtrendi.hu

 

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
AKCIÓK,HÍREK    GYEREKSAROK    ÖTLETTÁR    GALÉRIA    FÓRUM   SZABÁLYZAT    KOSÁR ÜRÍTÉS
(Összesen 21 termék)
[O-P]
Tovább
0 cikk.
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – A magyar építészet története

A gazdagon illusztrált, igényes kivitelű kötet átfogóan, korszakokra bontva mutatja be azt az épített környezetet, amelyet a Kárpát-medencében élő magyarság évszázadokon át létrehozott. Az egyes fejezetek felépítése az általános jellemzéstől halad a konkrét építészeti elemek ismertetése felé, hogy hű képet kapjunk arról szellemiségről és építészeti gondolkodásmódról, amely ezeket az alkotásokat létrehozta. A történelmi, társadalmi változások figyelembevételével kialakított korszakhatárokon belül a leírás a stílusváltásoknak megfelelő fejezetekre bomlik, a jellemző épületek részletes bemutatásával. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyar nyelv és irodalom

A gazdagon illusztrált enciklopédia egyetlen kötetben mutatja be a nyelviséget, a magyar nyelv eredetére és rendszerére vonatkozó információkat, a nyelvhasználat alapjait, a nyelvtől az irodalomig elvezető utat, másrészt igyekszik egybefoglalni a legjelentősebb magyar költőket és írókat. Az irodalmi és nyelvészeti ismeretek integrált közreadása az irodalomtudomány legaktuálisabb felfogását tükrözi, mely szerint a műalkotás nyelvi karakterű, mindenekelőtt nyelviségében ragadható meg. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország növényvilága, Magyarország állatvilága, A magyar építészet története, Magyarország sportja, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyarország állatvilága

A neves szakemberek közreműködésével összeállított enciklopédia a hazai állatvilágot mutatja be, különös tekintettel a védett, az érdekes, a Magyarországon felfedezett és először dokumentált fajokra. A vadon élő állatok mellett a különféle háziállatokat is elénk tárja a kötet, hogy áttekintést nyerhessünk a hazai fauna helyzetéről és a veszélyeztetett fajok érdekében tett védelmi intézkedésekről. A teljesség igényével összeállított, gazdagon illusztrált kiadvány nem csak az általános, középiskolai és egyetemi tanulmányaikat folytató diákok számára nélkülözhetetlen segédkönyv, hanem a téma iránt érdeklődő laikusoknak is érdekes és hasznos olvasmány. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország növényvilága, A magyar építészet története, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország spo ...Bővebben >>>

Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyarország földje

A földtudományi enciklopédia szemléletes ábrák, színes képek és szakszerű leírások segítségével mutatja be hazánk és az egész Kárpát-medence területének földrajzát. A kötet 11 fejezetében helyet kap a magyar földtudomány és térképészet fejlődéstörténete, a Kárpát-medence földtörténete, ásványai, kőzetei, bányakincsei, ősmaradványai, illetve az éghajlat, a vizek, a talaj és az élővilág jellemzői. Az olvasó megismerheti Magyarország és a szomszédos területek tájait éppúgy, mint a legkorszerűbb földtudományi módszereket. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyar építészet története, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, A magyarság kézikönyve.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia – Magyarország növényvilága

A színes képekkel, ábrákkal illusztrált enciklopédia a hazai növényvilág kerek, egymásra épülő ismereteket közlő, sokoldalú, mégis egységes összefoglalása. Megismerteti velünk a magyar flóra és növényzet eredetét és kialakulásának történetét. Minden fejezetből érzékelhetjük hazánk növényvilágának gazdagságát és szépségét. Emellett felhívja figyelmünket a hazai természeti értékekre, védett és védendő növényeinkre is. Az első olyan botanikai kiadvány, amely a történeti múltat és korunk aktuális természeti problémáit egyaránt tárgyalja. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország állatvilága, A magyar építészet története, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia - Magyar ipar-és technikatörténet

A gazdagon illusztrált, igényes kivitelű kötet átfogóan, korszakokra bontva mutatja be a hazai ipar és technika fejlődésének történetét a honfoglalástól egészen napjainkig. Az olvasó számára egyértelműen kitűnik, hogy a fejlődés folyamata nem volt egyenletes: Magyarország ipara és technikai színvonala olykor elmaradt az európai élvonaltól, ugyanakkor számos alkalommal ránk figyelt a világ. Az enciklopédia szerzői, elismert szaktekintélyek, arra törekedtek, hogy tudományos igényű, ugyanakkor érdekes és olvasmányos áttekintést adjanak gyönyörű képekkel illusztrálva. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország állatvilága, Magyarország növényvilága, Magyar nyelv és irodalom, A magyar építészet története, Magyarország sportja, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Pannon enciklopédia - Magyarország sportja

Az igényes kivitelű, színes képekkel illusztrált kötet a kezdetekig visszanyúlva mutatja be a magyar sport történetét egészen napjainkig. Az olimpiai és nem olimpiai sportágak éppúgy szerepelnek benne, mint az épek és fogyatékkal élők sporteseményei vagy a legemlékezetesebb győzelmek és a legnagyobb vereségek. Az enciklopédia eligazít az évekkel, évtizedekkel korábbi és mai sport világában egyaránt, megismertet az egyes sportágak szabályaival, érdekességeivel, betekintést nyújt a szövetségesek munkájába és a legjobbak életébe is. A Pannon enciklopédia sorozat további kötetei: A magyarság története, A magyarság kézikönyve, Magyarország növényvilága, Magyarország állatvilága, A magyar építészet története, Magyar nyelv és irodalom, Magyar ipar- és technikatörténet, Magyarország földje.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 9000 Ft
Bolti ár: 12000 Ft
[O-P]

(Összesen 21 termék)
Szilveszteri cikkek