Főoldal >> Katalógus  >> Katalógus >> Oktatás, szaktudás Ma 2018. augusztus. 19. vasárnap, Huba napja van.
Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóHírlevél

Add a Facebook-hoz www.pottomtrendi.hu

 

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
AKCIÓK,HÍREK    GYEREKSAROK    ÖTLETTÁR    GALÉRIA    FÓRUM   SZABÁLYZAT    KOSÁR ÜRÍTÉS
(Összesen 10 termék)
[M-N]
Tovább
0 cikk.
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Majd megnövök én!…

Az óvodába kerülés időszaka kitüntetett szereppel bír a gyermekek és a családok életében. A szakkönyvben néhány rendkívül érdekes esetleíráson keresztül beleláthatnak abba, hogy milyen apróságok, félreértelmezések válhatnak nehezítő tényezővé ebben az időszakban. Jó, ha egy tapasztalt szakember véleményét, tanácsait is megismerhetjük. Kiváló útmutató ehhez ez a könyv, amely élettapasztalatot és elméleti ismereteket is nyújt a szülő–gyermek–óvodapedagógus kapcsolat alakulásáról, pszichológiai alapjairól.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 1800 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Matematika képlettár

A kötet rendszerezett, áttekinthető formában tartalmazza az összes olyan szabályt és számoláshoz szükséges képletet, amely a matematika tudományához tartozik. Segíti a képletek és szabályok vizuális memorizálását, ismétlését és felidézését. A házi feladat elkészítése közben, a vizsgára készülés során és a vizsgák alatt, de a mindennapi életben is gyakran előfordulhat, hogy az ismert szabályok, képletek és mértékegységek a kellő pillanatban nem jutnak eszünkbe. Az ilyen esetekre kínál megoldást a képlettár.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 750 Ft
Bolti ár: 2400 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Megújítva megőrizni

A szakkönyv az alsóbb évfolyamokban tanító pedagógusok számára összeállított segédanyag, amely a pedagógiai munka újfajta, kompetencia alapú szemléletmódját tükrözi. Minden fejezet egy-egy kompetencia köré szerveződik, annak részterületeit, fejlesztési lehetőségit mutatja be.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 1800 Ft
Bolti ár: 1990 Ft
[M-N]

(Összesen 10 termék)
Szilveszteri cikkek