Főoldal >> Katalógus Ma 2018. augusztus. 19. vasárnap, Huba napja van.
Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóHírlevél

Add a Facebook-hoz www.pottomtrendi.hu

 

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
AKCIÓK,HÍREK    GYEREKSAROK    ÖTLETTÁR    GALÉRIA    FÓRUM   SZABÁLYZAT    KOSÁR ÜRÍTÉS
Akciók

Havonta változó kínálat.

Rendelés menete

Kínálatunkban megtekintheti a jelenleg elérhető összes kiadványunkat, melyeket a keresés megkönnyítése érdekében négy fő tematikus csoportba osztottunk.  A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap, ahol választhat a könyvek közül, láthatja az árát, leírását, képét, illetve itt teheti a kosarába.
Könyvklubunkban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről, ám a tényleges vásárláshoz minden esetben szükséges a regisztráció. A regisztrációt követően a kosarába helyezheti a kívánt termékeket, majd ezután választhat a megadott fizetési és szállítási módok közül.

Vásárlás módjai

A, Bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a megrendelt kiadványt a megadott címre kézbesítjük, postai úton, vagy futárszolgálattal. 6000 forintérték alatti vásárlás esetén a szállítási költség 700 Ft csomagonként ,6000 forintot meghaladó értékben történő vásárlás esetén a szállítási költségeket teljes egészében a Könyvklub fedezi.

B, Fizethet készpénzzel is, sőt, akár négyhavi kamatmentes részletre is törlesztheti az összeget, (a havi részlet nem lehet kisebb 1000 forintnál), ha a megrendelt kiadványt intézményi klubvezetőtől veszi át, és neki is fizeti ki. Ez esetben, összegtől függetlenül, a szállítási költségeket a Könyvklub fedezi, ám a szállítás hosszabb időt, egyes esetekben akár 30 napot is igénybe vehet.

Szállítási költségek csak belföldi rendelés esetén érvényesek.

A termékekkel, illetve a szállítással kapcsolatos reklamációt a Novum Könyvklub a +36203621072 -es számon tudja fogadni.

Kártyás fizetés módja
 

Szilveszteri cikkek