Főoldal >> Katalógus Ma 2018. augusztus. 19. vasárnap, Huba napja van.
Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóHírlevél

Add a Facebook-hoz www.pottomtrendi.hu

 

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
AKCIÓK,HÍREK    GYEREKSAROK    ÖTLETTÁR    GALÉRIA    FÓRUM   SZABÁLYZAT    KOSÁR ÜRÍTÉS
A klubtagság előnyei és feltételei

A Novum Könyvklub minden regisztrált felhasználója a tagsági státus visszaigazolása után klubtaggá válik. Bárki lehet klubtag, aki regisztrál oldalunkon. A tagság egy évre szól, és automatikusan meghosszabbítható, amennyiben évente legalább egy kiadványunkat megvásárolja.

Minden klubtagunk számára havi rendszerességgel hírlevelet küldünk, amelyben tájékozódhatnak legújabb termékeinkről, a klub rendezvényeiről és az időszaki akciókról. Ha nem kíván élni ezzel a tájékoztatási lehetőséggel, az értesítést lemondhatja.

Bárki lehet klubvezető, aki betöltötte a 18. életévét, és regisztrál oldalunkon, illetve legalább még öt tagot beregisztrál a klubba. A továbbiakban a hozzá tartozó tagok számára továbbítja a könyvklub kiemelt ajánlatait, és tartja a kapcsolatot a könyvklub területi képviselőivel.

A Könyvklub magas színvonalú, minőségi könyvek és foglalkoztatófüzetek széles választékát kínálja a tagok számára, egyszerű, kényelmes és kedvezményes könyvvásárlási lehetőséget ajánl. Mindezen felül értékes nyeremények várnak azokra a tagokra, akik részt vesznek a klub által meghirdetett játékokban.

Árak

A Novum Könyvklub regisztrált felhasználói számára jelentős kedvezményeket ad. Klubtagjaink a katalógusban szereplő összes kiadványunkhoz klubáron juthatnak hozzá. A weboldalon feltüntetett klubárak a kiadványok végső fogyasztói árát tartalmazzák, beleértve az ÁFA összegét is.

Szállítási feltételek és díjak
Kiadványaink többféle módon is megvásárolhatóak:

A – Bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a megrendelt kiadványt a megadott címre kézbesítjük, postai úton vagy futárszolgálattal. 6000 forint érték alatti vásárlás esetén a szállítási költség 700 Ft csomagonként; 6000 forintot meghaladó értékben történő vásárlás esetén a szállítási költségeket teljes egészében a Könyvklub fedezi.

B Fizethet készpénzzel is, sőt akár négyhavi kamatmentes részletre is törlesztheti az összeget (a havi részlet nem lehet kisebb 1000 forintnál), ha a megrendelt kiadványt intézményi klubvezetőtől veszi át, és neki is fizeti ki. Ez esetben, összegtől függetlenül, a szállítási költségeket a Könyvklub fedezi, ám a szállítás hosszabb időt, egyes esetekben akár 30 napot is igénybe vehet.

Vásárlási szerződés
Az elektronikus úton történő rendelés leadásával és annak a Novum Könyvklub által történő elektronikus visszaigazolásával Ön és a Novum Könyvklub között a 17/1999. (II.5.) Korm. rendeletben szabályozott vásárlási szerződés jön létre.

Cégadatok:

Novum Könyvklub Kft.

Cím: 4400 Nyíregyháza, Homok sor 9.

Adószám: 14875519–2–15

Bankszámlaszám: 11744003–29912728–00000000

A vásárláshoz minden esetben regisztráció szükséges.

A Megrendelő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg a vásárláshoz szükséges adatait, a Novum Könyvklub pedig ezen adatok szerint teljesíti a megrendelést, és állítja ki a számlát. A helytelenül megadott adatokból eredő esetleges károkért a Novum Könyvklub nem vállal felelősséget. A Megrendelőnek lehetősége van a regisztráció során megadott szállítási címtől eltérő címre kérni a kézbesítést.

Rendelés lemondása
Abban az esetben, ha szeretné lemondani megrendelését, kérjük, szándékát a novumkonyvklub@gmail.com címen jelezze. Elállási jogát a Megrendelő a távollévők közötti szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4. §-a alapján gyakorolhatja, mely szerint a fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

Termékszavatosság

A Könyvklubot a megrendelt kiadványokra a polgári törvénykönyv 305. §-a szerinti szavatossági kötelezettség terheli.

Kérjük, hogy a leszállított könyvekkel kapcsolatos esetleges kifogását a megrendelt csomag átvételét követően haladéktalanul jelentse be. Hibás teljesítés esetén a Megrendelő a Ptk. 306. §-a alapján kérheti a hibás termék cseréjét; ha ez nem lehetséges, megfelelő árleszállítást igényelhet, vagy elállhat a szerződéstől, és kérheti a termék árának visszatérítését.

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi szabályzatunkat ide kattintva tekintheti meg.

Szilveszteri cikkek