Főoldal >> Katalógus  >> Katalógus >> Játék, szórakozás, olvasás Ma 2018. január. 22. hétfő, Vince, Artúr napja van.
Bejelentkezés

E-mail cím

JelszóHírlevél

Add a Facebook-hoz www.pottomtrendi.hu

 

Bankkártyás fizetés
Bankkártyás fizetés
AKCIÓK,HÍREK    GYEREKSAROK    ÖTLETTÁR    GALÉRIA    FÓRUM   SZABÁLYZAT    KOSÁR ÜRÍTÉS
Tovább
0 cikk.
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Mai magyar konyha

A szakácskönyv a magyar konyha jellegzetes, hagyományos és különleges ételeit mutatja be a modern táplálkozás követelményeinek figyelembevételével. Külön fejezetek mutatják be a különböző nagy ételcsoportokat; az előételeket, leveseket, hús- és halételeket, köreteket és tésztákat. Minden recepthez italajánló és színes fotó is tartozik, sőt az egyes fogások kalóriaértéke is fel lett tüntetve. 


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 2990 Ft
Bolti ár: 3990 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Mirci cicás krétázó lapozó

Rajzolj kedved szerint a varázstáblára! Használd ötletesen a készletben található négyféle színű krétát, hogy jókat játszhass Mirci cicával! Ha telerajzoltad valamennyi oldalt, puha törlőruhával könnyedén eltüntetheted a tábláról az ákombákomokat, és máris kezdheted elölről!
3–5 éveseknek ajánlott!


Kötés 
Klubár: 1400 Ft
Bolti ár: 2100 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Morzsi kutyás krétázó lapozó

Eszményi könyvecske a szívesen rajzoló-festegető kisgyermekek számára, akik már készen állnak az írás tudományának elsajátítására. Használd ötletesen a készletben található színes krétákat, hogy jókat játszhass Morzsi kutyával! Ha telerajzoltad valamennyi oldalt, puha törlőruhával könnyedén eltüntetheted a tábláról az ákombákomokat, és máris kezdheted elölről!
3–5 éveseknek ajánlott!


Kötés 
Klubár: 1400 Ft
Bolti ár: 2100 Ft
Ha ide kattint nagyobb lesz a kép
db.

Nagy tarka játékkönyv

A játékgyűjtemény elsősorban az óvodáskorúak élvezetes és hasznos időtöltéséhez kínál számtalan ötletet. Az érzékekkel, színekkel vagy éppen különféle hétköznapi tárgyakkal való játékok, a fantázia- és szerepjátékok, a zenés ének- és ritmusjátékok, a társas- és koncentrációs játékok széles skáláját tárja elénk a kötet. Szabadban és zárt térben használható játéktippeket egyaránt ad, könnyen érthető leírásokkal, színes fotókkal és illusztrációkkal bemutatva. Az egyes játékokhoz kapcsolódó pedagógiai tanácsokat, javaslatokat is megismerhetjük a kiadvány lapjain.


Kötés 
Méret 
Oldalak száma 
Klubár: 1500 Ft
Bolti ár: 3490 Ft
Szilveszteri cikkek